mandag 2. august 2010

Luca♥

2 blogginnlegg på 2 dager! Heftige tider. Men dere må jo få se den gode nyheten - vi har fått oss verdens herligste valp! Hun heter Luca og er blanding av... hva tror dere? Shelteret og dyrlegen har tippa Australian shepherd, Rottweiler og Collie. Kanskje er der noe Labrador og Spaniel. Vi aner ikke. Vi vet bare at det burde vært en rase som ser akkurat slik ut, for SE på henne da:)
Fin!!!!?!
Hun er rolig, leken, snill og lydig. Bjeffer ikke, men klynker litt når vi går ut.. Her ble hun introdusert for yoghurt. Stas!
Ca 2,5 mnd gammel, så bare liten baby enda. Blir ganske stor etterhvert!
Heldige oss!


4 kommentarer:

  1. Tusen takk for gratuasjon i forrige innlegg, og gratulerer med hund. Hun så kjempesøt ut, spesielt med hodet begravd i yogurtboksen :)
    Vi skulle ønske at ferien varte bare bittelitt lengre for det var så fantastisk å være på besøk hos dere i florida. Tusen takk begge to. Om jeg fikk mye mat? joda, i kjent sunnmørsk stil var kakebordene fulle samt at store deler av klanen var representert i selskap på Skodje på søndag. Vi savner dere...

    SvarSlett
  2. nyyyydelig! så ut som den kom rett ut fra en disneyfilm! :)

    SvarSlett
  3. Helledussen så søøøøt. Ser den litt overlegen og "rampete" ut på de nederste bildene...?
    "Jeg bestemmer - du må ikke kommer her..." :)
    Takk for kjempekoselig blogg! Med denne så er dere liksom ikke så langt unna likevel. Jeg leser og ler og "hører" dere forteller.
    Hjertelig takk!
    (Overskya)sommerklem - Mainy

    SvarSlett
  4. Bra dei tok vare på d og fôra d Håvard! ..tvilte ikke på d igrunn. Vi savna dåkke ååå!
    Takk Anne:) Ho e søt ja!
    Kosli at du følger med Mainy! Grei måte å få opplyst mange på én gang dette. Hunden er litt rampete, og det er vanskelig å være streng med en så søt sak, men ho er mest snill da! Eirik jogga med ho idag og sleit ho heilt ut, så no ligge ho fredelig og sover!
    Håpe dåkke alle har d veldig bra der hjemme!!

    SvarSlett