fredag 27. august 2010

Harry Beach!



Vi trodde vi hadde sett de mest harry redneck-stedene i Daytona Beach. Men det var mer. Vi har vært på et KING SIZE loppemarked med rundt 1000 boder der de solgte all mulig slags crap. Og her, kjære lesere, kommer vår illustrerte Flea Market Guide:

Du kan få tatovert på deg permanent sminke på denne shabbysjappa her:
Eller bli spådd om din fremtid av synske Louise her:
Du kan kjøpe deg en blå cowboyhatt med glitter på:
Eller hva med puppe-stressballer?
Du kan gjøre som Eirik, og titte i Samuraisverdavdelingen:
Eller som Siri og Are (og oss) - spise verdens ekleste Corn Dogs:
Hvilke muligheter!!!!
OK, der var et par interessante sjapper. Vi kjøpte oss et kamera fra 20-30-tallet her:
Og der var ei sjappe med gamle reklameplakater og avisforsider fra laang tid tilbake. Historiehåvard hadde kost seg her:
Vi har det fint for tida! Jeg (Julie ja) er i full gang med jakten på informanter til masteroppgava. Jeg har alltid tenkt at det å skrive oppgave i et år ville være langdrygt, men nå begynner jeg å synes at et år ikke er så lang tid... det er mye jobb! Flaks at jeg har snille mamma som sender norsk sjokolade i posten.. Det hjelper på motivasjonen!
Eirik er halvveis i instruktørutdanninga si. Litt merkelig å tenke på at for et år siden kunne han ikke fly. Når han er ferdig med instruktørutdanninga skal han lære andre å fly... det går fort!
Så vil vi gratulere KJERSTI & HARALD med giftinga 21. august!!! Dere er så utrolig fine sammen:)

2 kommentarer:

  1. Vil gjerne se bilde av det 20- 30-tallskamera du fant, ja! Og send gjerne bilde av sminka di, som du nå må ha resten av livet...Haha...
    Sitter på flyplassen, og skal fly fra Alice Springs til Cairns. I morgen begynner nye 3 uker med campervanliv!

    SvarSlett
  2. Takk :-)
    Lenge sidan eg har vore inne på bloggen! Kjeeeekt å lese litt oppdateringar. TUSEN TAKK FOR TALEN i bryllupet, kjære, gode, Julie. Det varma.

    SvarSlett