søndag 1. august 2010

Florida Keys.. og litt til.. med kjekkinga:)

Vi skjønner ikke helt hvor denne sommeren har blitt av! Den er ikke over enda (når er den egentlig det i Florida..) men vi har fått vår porsjon Norgesbesøk for i sommer. Ragnhild og Håvard har reist hjem og vi savner dere!!
Vi har krusa mye med Lincoln. Vært i Miami og på Key Largo og Key West. GØY! Bodde på husbåt i skikkelig Macgyver-stil.
Florida Keys er et snorkleparadis! Masse gøy å se! Mye bølger da vi var der, så ikke helt optimale forhold. Men veldig kult! Har sett alt fra delfiner til hummer.. og jeg og Ragnhild fikk se en svær Barracuda! 
Nydelig solnedgang på Key West!

Av andre ting kan vi nevne Kennedy Space Center. Som var sterkt overvurdert. Det var kult å se romferger, men senteret var utdatert. Vi prøvde en romfergesimulator som virkelig skulle gi oss et sterkt møte med G-kreftene, men det er mer G-krefter i småflya til Eirik, så det var en flopp. 
Så Kennedy er ikke et must hvis du tar turen til Florida. Men med kjekke folk blir alt kjekt!
Vi introduserte Ragnhild og Håvard for dessertpannekakene på Ihop. Pannekaker med Nutella, banan, jordbær, jordbærsaus og krem. Mmmmmmm.... verdt hver eneste kalori!!
Obligatorisk vannscootertur i Daytona
Og kanotur under skjeggetrærna...
Og et høydepunkt: Harry Potter World på Universal! Helt vanvittig bra ride, vi sto i kø i ca 1 time for å ta den, det var så sykt verdt det!! Umulig å beskrive. Må bare oppleves.
Ragnhild introduserte seg selv for USA-porsjoner i kinopopcorn! Hvis du ikke har sett Inception enda må du springe til nærmeste kinosal! Men hvis du er tilhenger av logikk må du forberede deg på hjerneeksplosjon...
Vi har hatt intense tenniskamper! I nærmere 40 grader har vi svetta og kjempa og dehydrert oss i time etter time. Konkurranseinstinkt er ikke alltid helt sunt. Bildet under ble tatt før kroppene og smila våre rant bort av svette.
Takk for en super sommer!! Og Håvard: GRATULERER MED DAGEN DIN idag:) Håpe du har fått like mye mat som du fikk her...
Ellers så har vi en stor nyhet.. men vi har ikke orntlig bilde av den enda, så det får bli neste blogginnlegg. Men det blir BRA;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar