tirsdag 29. september 2009

Vi har vært gift i et år:) ...og 2 dager!

27. September i fjor gifta vi oss på en stormfull dag i Ålesund... Nå er det allerede 1 år siden. Tida har gått så fort! Vi har det så utrolig fint ilag og synes året som har gått har vært fantastisk. Det føles allikevel ikke så veldig nytt, for vi har visst i ganske mange år før bryllupet at vi ville være sammen for alltid.
Allikevel er det flott å være gift, og dagen måtte markeres.
Så vi starta med frokost på senga. Hadde vi vært i Norge hadde kanskje Eirik diska opp med noe fænsi mat, men vi har fått tak i grovbrød, og det var himmelsk å bare spise ordentlige brødskriver. Vi åpna bryllupsalbumen vår og så gjennom bildene, og det var kjempefint å gjenoppleve dagen vår!
Etterpå gjorde vi noe av det kuleste vi vet: vannscooter!

Igjen klarte vi å slite oss fullstendig ut... hvis du ikke har kjørt vannscooter før, er det ikke mulig å forestille seg hvor slitsomt det faktisk er! Når man gir max gass (som er det som er gøy) må man klamre seg fast til scooteren for å klare å henge på, og man strammer omtrent alle musklene i kroppen hele tiden. Etterpå dro vi på badeland, men benytta oss for det meste av bølgebassenget siden vi var så ødelagte i kroppen at trappene opp til skliene ble ei utfordring...

Siden det var strevsomt å holde seg på beina, fant Eirik ut at dette var en flott dag å prøve tjukkas-bilen på Walmart... Jadda. Da ble Julie såå stolt!

Vi spiste på Bubba Gump-restauranten og fikk good mat og gratis dessert siden vi hadde anniversary. Stas! Vel hjemme satt vi oss i senga for å åpne bryllupsdagboksa vår. De supre klassejentene til Julie laga ei boks som de fikk alle bryllupsgjestene til å skrive lapper og legge oppi, og sa at vi ikke fikk lov å åpne den før 1-års-dagen vår. Vi måtte jo gjøre som de sa, så boksa ble prioritert i flyttelasset bort hit. Og FY så koselig det var!!! Der fant vi søte hilsener, visdomsord, tegninger fra Sofie, rare spøker uten underskrift og endel lapper som vi er ganske sikker på må være Egil-humor... vi ble dypt rørt og lo og koste oss skikkelig. Boksa inneholdt tilogmed ei flaske rødvin (som vi er glad vi ikke pakka i håndbagasjen..), vinåpner, plastkopper og stearinlys.. utrolig flott! KJEMPEtakk til klassejentene fra Fagerlia!! Og alle som bidro;)
Det eneste som var litt trist med dagen, var at selv om den handlet om oss to, så var det så rart å feire den så langt unna familien vår og vennene våre. Det var så mange godord på lappene at vi inderlig ønsket å se alle bryllupsgjestene igjen veldig fort.. Og det var rart å ikke kunne møte forloverne våre, som er så fantastiske og var på så mange bilder. Derfor var det konge å få denne avslutningen på dagen: vi henta posten på kvelden, og der lå en STOR pakke fra Ragnhild og Håvard. Den var stappa med brev og alt vårt favorittsnop fra Norge og tidenes mest harry Norge-t-skjorter!!!

Noe så perfekt!!! Ragnhild og Håvard - gjennom historien har det aldri fantes bedre forlovere enn dere, det er vi bombesikker på! Tuuusen takk!!
Før vi legger oss ikveld på 1år og 2dager-jubileumet vårt, vil vi gjerne få sagt dette:
I bryllupsplanleggingen innså vi at det var endel arbeid å arrangere en fest for familie og venner, og det var stunder der vi vurderte å bare dra bort og gifte oss. Nå i ettertid ser vi tilbake på dagen og er så utrolig glad for at vi fikk dele den med folk som betyr mye for oss. Vi har så mange gode minner fra den stormfulle dagen, og det var så herlig å lese de gode hilsenene fra dere. Vi føler oss virkelig velsignet som har hverandre, og som i tillegg har verdens beste nettverk av familie og venner. Takk!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer!!!!! Pia ser så søt ut!! Åååååå e å har lyst på hund!!

    Kos dokke med smash og anna godis fra Noreg, d fortjena jo dokke globetrottane! :)

    Klem fra ein hengiven og fast lesar.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med bryllupsdagen! Og nydelig hund!
    Fin blogg dåkke har:) Spennende lesing! Crazy America!

    SvarSlett
  3. Så flott reportasje fra ettårsdagen!
    Eirik kledde nå egentlig den bilen veldig godt, men jeg kjenner at jeg hadde blitt kjempeflau hvis Alex hadde prøvd den ;)

    Ha en god ny amerikadag dere, og lykke til med de neste 49 årene fram mot gullbryllupet!

    SvarSlett
  4. Håvard den utvalgte5. oktober 2009 kl. 05:27

    I må innrømme at på samme tid så både elska å hata i den bilen.
    Sjølve symbolet på kor latskapsprega de landet e, samtisig som de må være utrulig gøy å putre rundt i ein sånn bil. Eirik, neste gong du prøva ein sånn, press noken inn i eit sånt stort tårn me hermetikk, å mens du spinn i sirkla å brenn gummi inne på Wall Mart foran ditt totalt ydmyka offer må du rope: "Learn to drive sucker!!!1 w00t w00t w00t!" For så å suse nedover mot ferskvareavdelinga!
    Respekt!

    SvarSlett