lørdag 12. september 2009

Soloflyging og college!


Nå har Eirik flydd sin første solo!! ..og sin andre:) Og for å svare på spørsmålet mange har stilt - nei, det var ingen instruktør i baksetet. Heller ikke radiokontakt med instruktør. Solo er solo. Noe annet hadde vært pinglete;)
Han har hverken ødelagt seg selv, flyet eller noen andre, så det kvalifiserer vel til flink pilot!

Jeg (Julie ja) hadde første dag på college på onsdag. Vi var 24 personer i klassen, og læreren spurte oss hele tiden, så vi måtte være forberedt. Utrolig bra egentlig! På Blindern er alt så teoretisk, der er det stort sett prating om språket, ikke språket. Her blir det mye spanskprating! Men amerikanerne sliter sykt med uttalen...det høres liksom amerikansk ut uansett hva de gjør.
Det var "welcome back to school"-dag på college med masse stands og klubber og mat. Gratis taco, cookies, brownies, sjokolade, drikke... Så var det cheerleadere som hoppa rundt i små klær, og noe som sjokkerte meg veldig: en maskotperson som gikk rundt i ei heildekkende, tykk, varm kudrakt!!! Seriøst, dette var midt på dagen, det var blå himmel og over 30 grader, jeg svetta nesten istykker i t-skjorte og piratbukse, og en person gikk med kudrakt!! Fatter ikke at det er fysisk mulig å overleve sånt!

Ellers har vi møtt mange av de norske nå. Vi har vært på vaffelkveld med sjømannspresten og hengt med endel fra skolen til Eirik. Det er mange norske her, så vi kommer nok ikke til å mangle nordmenn å henge med:) Utfordringen blir heller å komme orntlig innpå amerikanerne. Men vi grilla med noen naboer på Labor Day, det var koselig.
Vi har vært på shelter og sett på hund. Ble heilt snufsete begge to, for det er så UTROLIG mange nydelige hunder som sitter i bura sine og er helt desperate etter oppmerksomhet og kjærlighet... de sitter der og logrer og klynker og trykker seg inntil gitteret så man kan klø dem med en finger..! Vi så en shäfer idag som vi hadde lyst å adoptere, men den blei snappa rett for nesa på oss. Kosa med noen andre, men en hund blir jo et familiemedlem i mange år, så vi må tenke litt og være sikker på at det blir den rette.

Og det var ukas blogging, nå skal vi lage vårt første koshermåltid til Maya, instruktøren til Eirik, som er jøde og kommer på middag. God helg til våre kjære fedrelandsfolk:) Vi savner dere, og det var ekstra kjekt å begynne uka med brev fra kjære Mormor mi! (mamma, du må vise ho bloggen...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar