lørdag 19. september 2009

Leiking


For et par dager siden spilte vi minigolf med 3 andre nordmenn her. Minigolfbana var særdeles proff, med masse palmer og stæsj og reggaemusikk.. Og små alligatorer! For det må jo alle minigolfbaner ha..!?

Her er vi igang vettø, til høyre står ho som vant heile driten! For et talent!!

Man kunne mate alligatorene med pølsebiter på stang... primitive gleder, og vi kosa oss! Det var utrolig mye kraft i de små alligatorkroppene! Leste på nettet at man regner med at i alle sumpdammer i Florida (og det er MANGE her), bor det minst én alligator...
"Say cheese!"

Idag er det lørdag, vi har gått tur, "studert ved bassenget", spilt Xbox og nå er det på tide med ukas lørdagspizza. Som vi forøvrig også spiste på tirsdag. mmm. Julie savner macrolinsa si, for se den kule gekkoen vi fant ute på veggen vår som vi ikke får tatt orntlig bilde av! Det vrimler av gekkoer her, men denne var skikkelig kul og grønn...
Vi hadde store planer om surfing her, men vi har klart å bosette oss i nærheten av den stranda som har flest haiangrep i hele VERDEN - New Smyrna Beach som er sør for byen vår. Og det er ikke så kjempepositivt... Det er få som blir drept av hai her, men flere har blitt tygget på..og vi har ingen intensjoner om å la en hai smake på oss. Må jobbe litt med den fobien hvis det skal bli noe surfing ja... Det er tider på døgnet og steder som er verre enn andre da. Samtidig er New Smyrna Beach den stranda i verden hvor flest haiangrep er registrert, og det er mange plasser hvor sånt ikke registreres. Det er også stor sjangs for at man støter på delfiner som vil leke, og det er jo OK. Samtidig føler ingen av oss at vi er stødige nok i marinkunnskap til å se forskjell på hai- og delfinfinner.. Litt dumt hvis vi plasker uti for å leike og ender opp som gourmetmåltid. (let's face it - vi hadde vært et gourmetmåltid)
Men vi gleder oss veeeeldig til imorra!! For har vi kjøpt disse mat- og vannskålene bare til pynt? Neida, det hakke vi! Imorra får vi labradorvalpen vår!!!

3 kommentarer:

  1. Iiiiik!!! ååååå! Dokke har fått dokke valp!! D e så kosli å lese bloggen dokka forresten, alltid godt lesestoff.
    Men en liten kritikk her: HVOR ER BILDA AV VALPEN?? Så heldi dokke e! E har plana om å reise til et sånt hundemottak eller ka d no hete litt uttafor Oslo og gå tur med en stakkars ensom hund å kose me han å slikt. Gleda me til e kan få min heilt egen!!
    Fant dokke ut kor mye d kosta å ta den me hjem? Hete den Pia? Meget nysgjerrig her. :)

    Grattis med soloflygning Eirik!! Lykke til på cheerleading-tryouts da Julie!! haha=) E så forresten "Bring it on again" her en dag, den kan du se for å forstå kulturen. E e sikker på d e slik som på filmen på ekte!

    Ha en goood dag!

    Klem fra Marte

    SvarSlett
  2. EN LABRADORVALP! Å heiane. Det aleine hadde vært nok å tatt en tur for..men så e e jo over gjennomsnittet allergisk, så e kan styre me. Men, nåh! Gratulerer. Dokke har etablert dokke i usa. Kult egentlig. E har sendt mail til sas om å bli kabinpersonale som det heite på fint. Kan e få være i crewet ditt Eirik? :) Det e altså hvis e ikke gidda å bruke den andre utdannelsen min.. Ha det fint :D

    SvarSlett
  3. Dåkke må legge ut bilde av labradorkvalpen som ej kan vise til han zeppelin :D

    SvarSlett