lørdag 21. november 2009

Teeny weeny mini dogs



Til vår trofaste bloggleser Marte: Her er bilde av valpene vi passer denne uka. Skulle du ønske du va her nå? Søte skapninger, men det er noen ganger vanskelig å forstå at det faktisk er hunder! Gizmo, den minste, er mindre enn et marsvin... Han liker å bli klødd på magen, men i stedet for å klø med hele hånden som på store hunder, holder det med én finger. Og når han bjeffer minner han mer om en undulat! Tihii. Når vi er ute på tur springer han ved siden av beina mine hele tiden, ingen behov for bånd. Føler meg som andemor på tur med gakkene. De er jo ikke særlig større enn andunger heller!

Så et lite bilde av min kjære mann som lager grøt til oss. Her rører han i grøten mens han ser på flydokumentar... og flydokumentaren var så spennende at han ikke rørte godt nok, og dermed ødela han kjelen som fikk et svart lag med brent grøt.. Flaks at han er bedre på multitasking i cockpiten! Men det var god grøt på toppen da..

Det er mange bursdagsbarn hjemme for tia! Gratulerer Marte, Bjørg, Kristin og Line! Håper dere har flotte dager alle sammen! Og håper alle på PUSH-festivalen hjemme har det supert:) Og at dere svineinfluensasjukinger blir fort frisk.. god bedring!
Ellers må vi bare anbefale å se 2012 på kino!! Fantastisk overdreven og usannsynlig film med herlige effekter. Topp kinounderholdning, thumbs up!

5 kommentarer:

  1. Dei va jo berre knallsøte hondane da!:D
    Hehe. Svineinfluensa e ugøy!:P

    SvarSlett
  2. Åneeeeeeeiiii! E vil komme me fingern min å besøke dokke, for dei hundane der kunna e koooost me foralltid tror e!!! Så heldige dokke e! (Med unntak av dinna tissinga på gulvet, men d høre jo me jøkke d vel?)

    E føle me forresten superbeæra som har blitt nevnt heile to ganga på ETT blogginnlegg! Så no stråla e i glansen! :)

    Ha ei go uke, og lykke til me flyging og lesing:)

    SToR klem fra Marte

    SvarSlett
  3. Kjære amerikafarere

    Endelig har eg forvilla meg inn på den hærlege bloggen dykkar. Det tok sanneleg si tid, men betre seint enn aldri!

    Her var mykje både interessant og morosamt lesestoff. Bilete av Eirik i bilen på kjøpesenteret var ein høydare! Eg kjenner at eg saknar dykk, så det blir koseleg å sjå dykk at i jola.

    I tillegg kjenner eg på at det hadde vært særs kjekt å vitja dykk. I og med at dykk skal bu der i statane ei god stund må det jo være mogeleg også. Men eg kan ikkje legge fram nokre konkrete planar enda.

    Stor klem frå Lars Eivind

    SvarSlett
  4. Heeeeiiii
    Så kjekt å "finne dere igjen" på bloggen. Har hatt noen mislykka forsøk, men det er sikkert den foran maskina sin feil ...:)
    Nussedeilige hunder. Blir kanskje vanskelig å levere de tilbake.
    GRATULERER med 25 år og med første skritt til pilot, Eirik!!! Det var kjekt å lese, det fortjener du!
    L.E. skriver at det skal bli kjekt å se dere i jula, kommer dere heim? I så fall er dere svært hjertelig velkomne til Brunholmgata 26.12. om dere vil smake på bursdagskake!
    Skal bli veldig kjekt å se dere igjen, JA!
    Ole hilser masssevis.
    Klem fra Mainy



    Mainy

    SvarSlett
  5. Heia!
    Marte: haha, sol d i glansen du;)
    Lars: D blir bra å snakkes til jul! Og du e alltid velkommen hit!
    Mainy: Da forstår du nok at ja, vi kommer hjem til jul! Drar om under 3 uker, og vi gleder oss VILT til å se familie, venner og skia våre igjen! Og spise julebakst og alt, det blir så flott! Vi kommer gjerne innom 26.des

    SvarSlett