mandag 9. november 2009

Eirik er 25år:) (og synes det var på høy tid at bursdagen ble flaggdag i Ålesund... vi tror ikke det var relatert til at ÅFK vant cupfinalen)

Eirik ble 25år i går og takker for alle gode hilsener! Vi hadde en flott dag med pakker fra Norge, massasjegave fra meg, god italiensk restaurant med koooselige folk og kino.

Og dagens høydare: en selvkomponert bursdagssang fra Ragnhild og Håvard med tidenes norsktopp-for-20-år-siden-stil og rytme.. sykt fengende, og med mange instrumenter og koring! Hvis noen kan si oss hvordan vi legger ut mp3-filer på bloggen så skal dere få høre...
Vi har også utforska litt, og en dag fant vi en fin vei som ledet til en herlig del av stranda uten mange folk.

Der har vi tittet på store, rare fugler:





Kule? Vet ikke hvilken type fugl det er.. Kanskje du kan si oss det, fugletitter-Jon? (Cathrine, er Jon innom bloggen?)
Vi har snille naboer. De var her på lunsj for noen dager siden, og hadde med seg nydelig dessert! Og da jeg var innom i dag for å levere kakeforma, måtte jeg ta med en pose med ferskt brød tilbake. De er så søte!
Ellers har det vært voldsomt mye lesing og oppgaver denne uka. Eirik er helt på slutten av sin PPL (Private Pilote's License), og har bestått teorien, så det er bare en praktisk eksamen som gjenstår før han får sitt første flysertifikat:)
Jeg merker at det er vanskeligere enn jeg hadde trodd å studere på egenhånd. Jeg har gjort det før, men nå tar jeg veldig tunge fag, og savner å ha medstudenter å jobbe med... Blindeeern...! Allikevel kan jeg ikke klage for mye. Ikke når lesesalen min i november ser slik ut:

7 kommentarer:

  1. Mulig e e litt enkel, men fuglebilde nr 2 ovenifra va sykt bra humor! HAHAHAHAHA. Silly walk!

    SvarSlett
  2. Ikkje rart de e vanskelig å lese når du kan sitte ute i sola ved bassenget, da, Julie;) De e liksom litt mer riktig å lese en roman i en slik setting;)
    Mye lesing her også, 3 eksamena og 2 oppgave som skal inn før jul. Heldigvis slippe e all dinna badinga - her e sol men iskaldt i Bergen.
    Lykke til med eksamen for begge to!

    SvarSlett
  3. Dr. Elisabeth: Ja, stakkars me. D funka mye bedre å lese Donaldpocket ute egentlig! D e sånn passe ikke-hjernekrevende.. Kjempelykketil me eksamen til d også:) Hold on, be strong!

    Ragnhild: Hvis du e enkel, så e vi også d! Sykt snåle fugla, og vi også må latre av fugl nr2;)Vilt lange bein i forhold t kroppen når den bretta sammen halsen sin!

    SvarSlett
  4. Hei og hå! Grattis med dagen Eirik! Trivelig blog detta må jeg si dere. Den fuglen må nesten være en silkehegre av no slag... men tror det er en annen art på det amerikanske kontinentet. Den europeiske har latinsk navn Egretta Garzetta, som jeg faktisk har sett en gang i norge. Lykke til med eksamener da!

    SvarSlett
  5. Du e flink Julie! Stå på:)
    Må innrømme dine omgivelsa frista mer enn Blindern. Her e surt og kalt, men hadde du vært her hadde jo temperaturen økt betraktelig. Ooo! Heee. Ok, en sleip en.

    Kjempelykketil til både du og Eirik!! Kos dokke med gode naboa og saikorare fugla - sueprfine bilde!!!

    Stoor klem fra Marte :)

    SvarSlett
  6. Takk for gratulasjon Jon! Hehe, du synes det ble en trivelig blogg med en gang det kom fuglebilder du?;) Vi vil på tur med deg og Cathrine en gang!!

    haha sleipe bartemarte:P Blindern e ganske kald på vintern ja, huska e hadde me me teppe og kakao t lesesalen nåkken ganga..savna d faktisk litt, d gåkke an å drikke kakao her! Klem tebake=)

    SvarSlett
  7. misunnelig. e bare sir det. her snør det, svineinfluensaen har omringa landet og det e mørkt klokka 4. og korsen blir e vennen din på skype liksom?! (e e egentlig bli, men snøen har søren me lagt se til å sove utpå plena her, og det e feil, for den skal være på fjellet!) :D Klem fra Pernille

    SvarSlett