tirsdag 17. november 2009

EIRIK ER PILOT=)

I går bestod Eirik oppflyginga til sitt første flysertifikat. Så nå er han faktisk pilot! Yay! Det gjenstår flere sertifikater (og sykt mange flytimer) før han kan jobbe som pilot, men han er på rett vei! Flinkegutten!! (kan presiseres at her er det bare Julie som skriver og skryter Eirik opp i skyene, selv om han sikkert hadde vært enig..;) Dette er uansett det viktigste sertifikatet for min del, for det betyr at nå kan jeg endelig bli med ut og fly!!! Litt papirarbeid og sånt som må fikses først, men så fort det er mulig skal vi opp i lufta, og da blir det fyldig bildeoppdatering på bloggen.
Ellers kan vi berette at vi passer 2 valper for tia, en dachs og en som ligner mest på en gremlins. De er ikke så husreine av seg, noe som er en dååårlig match med vegg-til-vegg-teppe... det skal VELDIG renses om en uke når de drar! Men det er koselig også da. Jeg har stort sett vært inne i fineværet og skrevet eksamensoppgave i vitenskapsteori og metode (JA, det er fullstendig like tørt som det høres ut), og da er det ikke å forakte å ha en sovende valp på fanget og en på pulten.
Og vi har en ny favoritting å gjøre når vi virkelig trenger å komme oss ut og er lei: frikeløping på stranda på kvelden!! Da kjører vi ned til stranda litt før midnatt når det ikke er noen andre der, bretter opp buksa, later som vi er 10 år gamle og spurter på en frikete måte med veivende armer og null stil i strandkanten. Skikkelig energiboost!!

1 kommentar:

  1. Men kor e bilde av valpane? ?? ?

    E blir hundegal når du skrive om dissa søte hundane dine Julie... Sukk!

    GRATULERER EIRIK! Livin' out the american dream, flyin' high og alt det der.

    Ha ei god helg!:D

    klem fra marte

    SvarSlett