lørdag 29. august 2009

Leiligheta vår!

Stua vår me TV-krok. Det er her vi for tiden henger og ser Prison Break.
Kjøkken me garbage disposal og svær komfyr. (Og se Mormor - vi spiser banan!)
Frokostspiseplass / leike-bar-plass.
Spisebord me Ålesundspatriotiske bilder i bakgrunnen. Her spiser vi for tida stort sett Gorditas. mmm.
Isbitmaskin:) Har alltid hatt lyst på - nå har vi!! Veldig godt å ha her...
Balkongen me syklane våre. Tilsammen kosta de like mye som en billig sykkel i Norge...
Soverommet vårt me takvifte. Kosevortesvinet vårt, Pumba, har fått selskap av bulldogen Oddvar.
Walk-in-closet som vi kan stå inni begge to samtidig!! Vi kan lese der, spise der, sette opp en liten TV og stol der, bo der... så mye plass! Dinna skapkulturen skal vi ta med hjem til Norge!
Nattbordet vårt me verdens flotteste tantebarn som vi savna veeeldig..
Bra vi kan tegne sammen og leike "BØ, tittei" på Skype!
Veggkunst fra Sofie som lyser opp hverdagen. Med gul skrift øverst står det:
"Håper du får en god dag i Amrika"... ååå:)
Badet vårt. Hadde ikke macrolinsa blitt stjelt, skulle du fått sett nærbilde av kakerlakken vi fant der... Like greit å la være syns du? Eirik spraya den så den lå og sprella me beina i været. Han får litt kick av sånt. Det virka heldigvis som kakerlakken ikke hadde mange venner, vi har ikke sett noen siden.
Bokhylla vår me alt pensumet som Julie skal (forhåpentligvis klare) å makke seg gjennom...
Og brudebildet til paret som snart har vært mann og kone i ett år:)
Jobbekroken.. og bloggekroken.
Ser det koselig ut syns du? Da kan vi opplyse at vi har plass til besøk;)

5 kommentarer:

  1. Ååååååååååååååååååååååååå så fint og koselig! Så kjempebra jobba på Ikea!! Sofaen så veldig god ut:) MEN: ka vi rer opp senga som på hotell? Den va drøy!;) Og selvfølgelig har du hengt opp masse koselige bilder overalt du fine husJulie! Vi har hatt over 2 måna på å fikse leiligheta og e slett ikke ferdig, dåkke brukte under 3 uke (ja, blabla mindre plass og mindre ting, men likevel). Imponert! Takk for en fin bildeopplevelse.

    SvarSlett
  2. Hehe.. takka&bukka! Men vi har erfaring me å bo på Hasle i ett år og ikke fikse skikkli fordi vi trodde heile tida at vi ikke sku bo der så lenge, og no fant vi ut at sjøl om vi ikke ska bo her så lenge, så ska vi ha d orntli fra begynnelsen. Så sånn blei d! E har hengt opp bilder ja, men Eirik har gjort masse. Reie opp senga e Eirik si greie fx. E skjønnakke vitsen me å reie opp ei seng som man ska sove i igjen.. Sofan e go:)
    Julie

    SvarSlett
  3. Så flott dokke har d! Skikkeli fint. Hadde e vært litt mer impulsiv, og fått me me nokken, så skulle e lett ha tatt me en tur, siden e allikavel har fri! Var der nokke som helst fra før, eller har dokke faktisk handla inn alt? Flott me masse bilder :) kan dokke sykle til stranda?

    SvarSlett
  4. takktakk! vi har faktisk handla alt ja! utenom kvitevarer. og vi kan sykle t stranda, men d tar litt tid og man blir svett! bare å si fra hvis du blir impulsiv;)

    SvarSlett
  5. SÅ koselig! De er flinke til å lage det fint, altså:) Håper Eirik får flyge solo snart! Lykke til med studiane begge to, og med livet der borte. Eg er full av beundring over pågangsmotet, de er jammen tøffe som reiser så langt bort for å følge draumane dykkar! Respekt! Og som guten i alkymisten sa det: "hvis du virkelig ønsker noe av hele ditt hjerte, vil hele verden virke for at du skal nå drømmen din!" (fritt sitert frå Kjerstis hode)
    God klem frå meg som nyyyyyt tilveret som tante i Børsa. Det er fantastisk!
    ps: måtte visst legge inn kommentaren som anonym, men det er meg, Kjersti. Tittitt;) BØØØ! hihi

    SvarSlett