tirsdag 25. august 2009

2 nye erfaringer: Tennis og Kung Pao Chicken

Uke 2 er igang. Vi har plaska i bassenget, Eirik har fått se briller og Julie har snust på litt frivillig arbeid som lærer. Leiligheta er møblert og fiksa, men siden nesten alt kamerautstyret vårt blei stjelt på Gardermoen (deriblant laderen til kameraet vårt som nå er tomt for batteri) blir det lite visuell oppdatering med det første...
Vi har tatt i bruk tennisbana. Tennis var ikke vårt store talent her i livet, men det var veldig gøy! Og slitsomt! Første gangen vi spilte fikk vi publikum - et gammelt par satt seg ned og så på oss og heia mens vi dreit oss ut.. kjempemorsomt! Men nå begynner vi å få litt (pittelitt) taket på det! Vår personlige rekord er ballen over nettet 16 ganger. Wimbledon neste!
Dagens middag var Kung Pao Chicken (eller Kung Fu Panda som Eirik kaller det) = kylling me kinasaus, chili og peanøtter. Det var så sjukt sterkt at vi satt å snørra og svetta mens vi spiste og hadde ikke sjangs til å spise opp! Det renska opp systemet da..!
Sånn går nu dagan... og ja, vi vurdera familieforøkelse!! I form av en hund! Har sååå lyst, spørs bare hvor dyrt det egentlig er å ta den med til Norge etterpå.. har hørt om folk som har importert hunder for 14.000kr, men at det kan koste rundt 1000kr når man reiser med den sjøl.. noen som har peiling?
Nå er det snart natta her, og Eirik har en stor dag imorra.. første flytimen!!

1 kommentar: