onsdag 15. september 2010

New York, New Yoooork♥

Ville du likt å gifte deg her?
Det gjorde Terry og Michelle!
Vi tilbragte helga i New York, og på lørdagen var vi i bryllup. Det foregikk i en majestetisk, gammel herregård på Long Island. Heftig bryllup!!! Vi ble kjørt fra kirka til festen, og bilen stoppa akkurat ved den røde løperen... det sier jo litt! Vi steg ut på den røde løperen og inn i et av de flotteste husene vi har vært i.
Masse blomster, elegant buffet, åpen bar for nærmere 200 folk, live band, servitører.... ALT var råflott.
Vi lesset fatet fullt av mat fra tidenes beste buffet, så kom servitører rundt og serverte fancy fingermat. Da vi var gode og stappmette fikk vi vite at det straks var MIDDAG! I tillegg!! Den ble innledet med salat, så fikk vi meny så vi kunne bestille den middagen vi ville ha... ikke nok med det, utover kvelden ble det bryllupskake og småkaker og ikke minst - sjokoladeovertrukne jordbær:)

Livebandet var sykt flinke, og alle dansa til langt på natt. Ikke noe stiv-nordmann-syndrom her! Vi svingte oss til sanger som Frank Sinatras "New York", Alicia Keys' "New York" og diverse andre gjennomtenkte sangvalg.. som "Englishman in New York" og "American Girl", noe som passa bra siden brudgommen er engelsk og bruda er amerikansk...
Vi koste oss! Jeg jobba som vanlig med å dokumentere det hele og ble selv snikdokumentert.
Fin i kjole! ..sa Martin, som gjesteskrev på bloggen vår.
Martin er kul! (der sa vi det!)
Men det fineste på dagen var såklart å se det søte brudeparet!
En morsom detalj var avskjedsgaven vår. I amerikanske bryllup får gjestene hver sin liten ting når de går. Vi fikk hver vår miniflaske med Baileys siden brudeparet nå heter the Baileys... bra match!
Etter festen var det afterparty på en nattklubb. Så det var en lang og innholdsrik dag! (og natt!)
Men vi blir ikke fyllesjuke, så dagen etter stod vi tidlig opp, dro til Manhattan og besøkte Sjømannskirka. Tema for talen var "Hvile hos Gud" og passa veldig fint til vårt stressa samfunn! Så fikk vi kaker og møtte mange koselige folk.
Så ble det litt henging på Times Square...
...og vi var på hangarskipmuseum der vi fant ut at vi ikke skal bo i en ubåt...
Vi hadde store planer for kvelden, men var rett og slett utslitt etter bryllup og trasking i NY. Så kvelden tilbragte vi med yummi indisk take-away på hotellrommet vårt i Queens mens vi så på Kongen av Queens.
Herlig tur! I dag spiste vi forresten frokost med trønderfår fra Ragnhild og Håvard + brunost fra fam. Tronstad. Nesten like bra festmåltid som bryllupsmaten det! Tuuusen takk!!!

4 kommentarer:

  1. nydelig brud og nydelig deg! Sååå fin kjole du hadde da! så gøy, rene eventyropplevelsen da!

    SvarSlett
  2. Førr ei dame! Sykt fin kjole :-)

    SvarSlett
  3. Fantastisk! Dokke får jo bare oppleve så mange aspekter ved det amerikanske samfunn! Digga bloggen. Og du va utrolig fin i den kjolen Julie! :)

    SvarSlett
  4. HÅHÅ!! Vi vil også være i sånn bryllup! Så skikkelig stas ut! Hvis dere får anledning må dere hilse brudeparet fra oss:) De var skikkelig trivelige mennesker!

    SvarSlett