søndag 5. september 2010

If you aint a Gator, all you are is gatorbait!!

I går hadde vi vår mest amerikanske opplevelse so far - vi var på American Football kamp! Som dere vet er vi ikke særlig sportsinteresserte, men dette var noe av det gøyeste vi har vært med på. Det var helt utrolig stemning på kampen! Stemninga begynte forsåvidt lenge før kampen... Gainesville ble fylt av biler og mennesker, og mens man venta på kampen satt folk og grillet på parkeringsplassen.. OPPÅ bilen sin!
Florida Gators spilte mot Miami Redhawks. Gator-fargene var oransje og blå, så det minte litt om Ålesund når ÅFK spiller kamp... bare at hele Ålesunds befolkning x2 + litt til var på stadion... 90.179 tilskuere!
Før kampen begynte måtte man såklart reise seg, legge høyre hånd på hjertet og sverge "Pledge of Allegiance to the Flag", etterfulgt av the National Anthem. Og det var ikke landskamp engang!
Marching bandet var veldig imponerende. De hadde stålkontroll på både spilling og marsjering og dannet formasjoner mens de spilte.
Pauseinnslaga var like underholdende som kampen. Ingen ekte amerikansk fotballkamp uten cheerleadere!
Like gøy hver gang Florida Gators fikk touchdown og stadion brøøølte!
Vi syntes Miami-supporterne var litt slappe siden det var svært få av dem tilstede og Miami ikke er langt unna.. men så fant vi etterhvert ut at det ikke var Miami Florida, det var Miami Ohio. Enda et bevis på amerikanernes uoppfinnsomhet når det gjelder stedsnavn.
Får du sjansen så må du dra på en sånn kamp, uansett om du er sportsinteressert eller ikke! Ekstra gøy var det når hjemmelaget vant med GOD margin. Da var det stemning i byen!
Vi har testa Luca for å finne ut hva slags raser hun har i seg, fikk resultatene i går. 1000kr til den som klarer å gjette hvilken blanding hun er!

4 kommentarer:

  1. Jeg tipper mest Great Pyrenees og så litt Boxer, Chihuahua, Engelsk Setter, Italian Greyhound og kanskje en liten dæsj Shar Pei! Hvor og når kan jeg hente gevinsten min?

    SvarSlett
  2. Det var såpass mye i belønning at d må vær geit i ho eller nåkke så dåkke e sikker på at ingen kommer t å vinne! Eller nesehorn eller nåkke enda drøyere. Bare at der hørtes d ut som e tror dåkke e kjempegnien, og det troke e.

    SvarSlett
  3. Gjette Sine, gjette! Nå vet alle som leser hva hun er, så da kan ingen gjette og dermed må vi beholde våre 1000kr. Jaja, sånn kan det gå.
    Nesehorn ja! Saklig!

    SvarSlett
  4. Det heite AaFK!!!!!!!!!

    -LEL

    SvarSlett