søndag 26. september 2010

Imorra har vi vært gift i 2 år!


Vi er enige om at vi er utrolig heldige som begge er gift med en så SYKT fantastisk person;)

Livet er fint! Høsten i Florida er bare nydelig, med behagelig varmt vær hver eneste dag. Vi har planlagt en skikkelig kosedag til imorra og skal nyyyte den! 
Etter 2 år som ektepar har vi følgende uttalelse om ekteskapet: det er genialt. Vi ser hverandre hver dag, kan titte på de fine gifteringene våre, kan kose oss ilag og vi kan krangle så golvet rister og plantene dør og fortsatt vite at den personen vi egentlig digger men er veldig sur på i øyeblikket kommer til å være der også når vi er gamle og rynkete. Og selv om vi har våre bekymringer for hva som skjer med jobb og div i framtida, så vet vi at vi har hverandre uansett hva som skjer, og vi mistenker at 90% av rynkene våre kommer til å være smilerynker fra et tullete og skjønt liv sammen.
På programmet vi hadde i kirka for 2 år siden hadde vi følgende bibelvers på baksida: "Vi elsker fordi han elsket oss først" (1. Joh 4:19). I det samme brevet, skrevet av Johannes, som var kanskje Jesu nærmeste venn, står det at "Gud er kjærlighet" (v. 8). Ikke at Gud har kjærlighet, men at han er det. Så når mennesker elsker hverandre, når vi elsker hverandre, da opplever vi Gud.
Det er han som har vist oss hva det vil si å virkelig elske noen, og det er han som har vist oss hvordan vi bør elske hverandre. Derfor kan vi feire bryllupsdag og kose oss. Fordi han elsket oss først.
Så vi har det fint, hele vår lille familie! Luca er den godeste hunden vi vet om, alle dere i Norge må bare glede dere til dere får treffe henne! Akkurat nå ligger hun og springer og småbjeffer litt i søvne, meget sjarmerende.
I overmorra kommer Mari Bente hit (igjen!) for å nyte litt av høsten sammen med oss. Velkommen, vi gleeeder oss!!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen!!!!!!!!! :D

    Stor klem fra Vetle:D

    SvarSlett