fredag 18. juni 2010

Eirik har blitt ORNTLIG pilot, jeg har fått JOBB og vi har hatt superkosli BESØK! Good week:)

Lars Eivind: Nei, vi har heldigvis ikke drukna i olje! Har bare vært opptatt, så det har blitt lite oppdatering. Men her får dere ukas høydepunkter fra den vaaarme Sunshine State:
Eirik bestod FAA Checkride og er commercial pilot. For oss lekfolk betyr det at han nå er pilot på orntlig, og kan fly mot betaling! Jeee! Men nei, Eirik kan ikke bli ansatt i et flyselskap med én gang... foran oss er et år til i USA der han tar instruktørkurs og jobber som instruktør for å få flytimer.
Da Eirik bestod eksamen på fredag måtte vi ut og feire med Michelle og fornøyde instruktør-Terry.
Neste høydepunkt på lista: besøk av Peter og Isabel! De to sprekingene har starta jordomreisa si og tok liksågodt turen hit til oss i Daytona. Veeldig koselig med besøk, vi savner dere allerede!!
Vi tok dem med i 1-års dag til lille Nashla og feira bursdag på orntlig amerikansk vis med denne kule Disneyprinsessekaka:
Så har vi leika oss ved bassenget... som er ganske varmt for tida...
...og vi hadde en fin (og VARM) padletur i elva/sumpen i Tomoka State Park...
          
...litt strandliv ble d også tid til. Den drepende varmen vi opplever her nå krevde en sjø å kjøle oss ned i så vi ikke smelta og rant bort! Bassenget er ikke kaldt nok lenger...
Som om ikke uka var bra nok fra før, så får jeg telefon med jobbtilbud! Jeg skal være lærer for vanskeligstilte barn og ungdom som lever under fattigdomsgrensa her i Volusia County ("kommuna" vår). Jeg skal jobbe for et tutoring company som har base i Tampa, og blir firmaets lokale representant her i Daytona Beach og omegn... Var på første møte i går. Det er en deltidsjobb, så jeg får tid til studier også. Score!!
Så er det bare å glede seg til dere andre flotte folka kommer på besøk om noen dager! Nikko, Noriko, Noah, Ida, Annette, Inger Johanne, Ansgar, Ragnhild og Håvard: VELKOMMEN=)
...ikke ta med varme klær!!!

5 kommentarer:

  1. Gratulerer til begge to, både med jobb og pilottittel:) Ser varmt ut hos dere - her i Bergen er det sol, 15 grader og kald, kraftig vind i dag. Høres deilig ut med skikkelig varme da!
    Lykke til med ny jobb, Julie!

    SvarSlett
  2. Høres ut som en veldig spennende jobb! Gratulere :) Og du også Eirik. No e det vel på tide at du flyr en tur til Gardemoen og plukka mej opp slik at ej kan komme på besøk?

    -LEL

    SvarSlett
  3. GRATULERER!!!!! Kan du ta ein flytur hit den 21. august? Jaaaaaaa!!!!!! (ps: ta med kona)

    SvarSlett